Személyre szabott egyéni oktatás

Az egyéni oktatást mindenkinek ajánljuk, aki igazán szeretne fejlődni és tanulni! Mindenkinek lehetőséget szeretnénk adni arra, hogy a saját tempójában, a neki megfelelő ütemben tudja elsajátítani a  kívánt folyamatokat. Mindezt előre egyeztetett időpontban és helyen. Itt bátran fel lehet tenni a saját kérdéseket, úgy hogy nem attól rettegünk, hogy most ki mit gondol rólunk.

Heti oktatás

Minden héten lehetőséget adunk arra, hogy kisebb csoportok oktatáson vegyenek részt, vagy szalon tréninget igényeljenek. Minimum 10 fő szükséges az oktatáshoz és mi már meg is szervezzük.

Online oktatás

Ebben a rohanó világban, ha kevés az időd az utazásra, de szomjazol a tanulásra, mi lehetőséget nyújtunk a számodra.

Bemutatók

A bemutatókon az aktuális trendeket, termékeket szeretnénk bemutatni, hogy mindenki mindenről tudjon, hogy mi megy a nagyvilágban.

Versenyek

Szeretnénk, ha sokan kipróbálhatnák magukat a versenyek világában is, ezért több típusú versenyt fogunk szervezni, ahol szinte mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

 

Segítségnyújtás

Bármilyen szakmai kérdésed van, vagy esetleg merült már fel olyan probléma amire nem találtál megoldást, fordulj hozzánk bizalommal! Mi segítünk megtalálni rá a legoptimálisabb választ!